Silmälaseja oululaisille jo vuodesta 1992

huhtikuu 18th, 2016 by Valkealinna

1990-luvun alussa Suomi oli laman kourissa ja harva uskoi yrittäjyyteen. Harri Halonen kuitenkin uskoi, sillä hän tiesi oululaisten tarvitsevan hyviä silmälaseja – eikä ollut väärässä.

Valkealinnan Optiikan ensimmäinen liike avattiin 1992 Oulun Valkealinnan kulmaan. Laaja ja laadukas kehysvalikoima sekä viimeisin tietotaito silmälaseista ja silmien hyvinvoinnista ovat olleet toiminnan perusta. Alusta pitäen tavoitteena oli tarjota kaikki palvelut, niin optikon kuin silmälääkärienkin, samasta osoitteesta ja ennen kaikkea palvella asiakasta mahdollisimman laajasti.

”Linssien kehitys on ollut huimaa viimeisten vuosien aikana ja valinnanvaraa on. Asiakkailla on mahdollisuus löytää ammattilaisen avustamana juuri oikeanlaiset linssit kulloiseenkin tarpeeseen”, kertoo Harri Halonen ja jatkaa: ”Jotta voi tarjota asiakkaille vain parasta, on pysyttävä alan kehityksen mukana – Oulussa olemme monessa edelläkävijöitä”. Tästä esimerkkinä ovat virtuaalilasit, joilla voi käydä testaamassa, kuinka eri linssivaihtoehdot vaikuttavat todellisesti näkökenttään.

Näitä periaatteita Valkealinnan Optiikka on noudattanut pian jo 25 vuotta. Kokemuksen ja vankan asiantuntemuksen lisäksi asiakkaille on tarjolla yli 1000 merkkikehyksen valikoima sekä optikko- ja silmälääkäripalvelut. Nykyisin Valkealinnan Optiikka palvelee neljässä eri liikkeessä Oulussa sekä lisäksi yhdessä liikkeessä Kuusamossa.