Oikeat linssit lisäävät elämänlaatua

tammikuu 27th, 2016 by Valkealinna

Linssien valinnassa huomioimme aina sen, millaisiin työtehtäviin tai harrastuksiin asiakas tarvitsee laseja. Valittavana ovat yksi-, kaksi- ja monitehot sekä syväterävät linssit. Lasien ulkonäköön ja ominaisuuksiin vaikuttavat myös pinnoitteet, joita ovat kovapinta, heijastuksenestopinta sekä liukaspinta. Ohennetuilla materiaaleilla laseista taas saadaan kevyemmät ja esteettisemmät. Linssejä voidaan myös värjätä esimerkiksi tummennuksella voidaan korostaa kehyksen ominaisuuksia ja asiakkaan piirteitä.

Onnistuneet linssit ovat yksilöllisiä ja syntyvät monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Me teemme mittatilaustyönä juuri sinun näköäsi varten suunnitellut, ominaisuuksiltaan täysin yksilölliset linssit, jotka palvelevat sinua parhaiten eri tilanteissa.

Linssejäsi suunniteltaessa huomioimme näkötestin tulokset ja keskustelemme kanssasi työolosuhteistasi ja harrastuksistasi. Oikean linssityypin, sopivien materiaalien ja pinnoitteiden sekä tarvittavien käsittelyjen avulla teemme laseistasi sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavat.

Oikein valitut linssit tuntuvat mukavilta ja istuvat valitsemiisi kehyksiin. Ne tehostavat silmiesi suorituskykyä ja helpottavat elämääsi. Tarvittaessa suunnittelemme sinulle erikseen harraste- tai työlasit vaativiin olosuhteisiin. Onnistuneet linssit ovat hyvinvointitekijä.