Merja_1200x413

Oikeat linssit lisäävät elämänlaatua

Linssien valinnassa huomioimme aina sen, millaisiin työtehtäviin tai harrastuksiin asiakas tarvitsee laseja. Valittavana ovat yksi-, kaksi- ja monitehot sekä syväterävät linssit. Lasien ulkonäköön ja ominaisuuksiin vaikuttavat myös pinnoitteet, joita ovat kovapinta, heijastuksenestopinta sekä liukaspinta. Ohennetuilla materiaaleilla laseista taas saadaan kevyemmät ja esteettisemmät. Linssejä voidaan myös värjätä esimerkiksi tummennuksella voidaan korostaa kehyksen ominaisuuksia ja asiakkaan piirteitä. Tuula Haanpää, optikko

Onnistuneet linssit ovat yksilöllisiä ja syntyvät monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Me teemme mittatilaustyönä juuri sinun näköäsi varten suunnitellut, ominaisuuksiltaan täysin yksilölliset linssit, jotka palvelevat sinua parhaiten eri tilanteissa.

Linssejäsi suunniteltaessa huomioimme näkötestin tulokset ja keskustelemme kanssasi työolosuhteistasi ja harrastuksistasi. Oikean linssityypin, sopivien materiaalien ja pinnoitteiden sekä tarvittavien käsittelyjen avulla teemme laseistasi sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavat.

Oikein valitut linssit tuntuvat mukavilta ja istuvat valitsemiisi kehyksiin. Ne tehostavat silmiesi suorituskykyä ja helpottavat elämääsi. Tarvittaessa suunnittelemme sinulle erikseen harraste- tai työlasit vaativiin olosuhteisiin. Onnistuneet linssit ovat hyvinvointitekijä.

Kehykset ovat osa persoonallisuuttasi

Kehyksiä valittaessa lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet. Myös linssiratkaisu – se onko kyseessä yksi- vai moniteholinssi – ohjaa kehysvalintaa. Autamme sopivan värin, mallin ja koon valinnassa asiakkaan oman tyylin ja värimaailman ehdoilla. Kiinnitämme erityisesti huomiota kehysten kokoon ja istuvuuteen. Mikäli kehys on liian pieni tai suuri tai istuvuudeltaan huono, trendikkäinkään malli ei näytä hyvältä.

Oikein valitut kehykset ovat osa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Ne korostavat parhaita piirteitäsi ja antavat kasvoillesi luonnetta. Oikeat kehykset tunnistat siitä, että ne sekä tuntuvat että näyttävät hyviltä.

Oikeiden kehysten valintaan vaikuttavat kasvojesi muodon ja koon lisäksi ihon ja hiusten väri. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään itsellesi sellaisia kehyksiä, jotka sopivat kokonaisilmeeseesi ja tuntuvat omilta.

Olemme halunneet tuoda asiakkaidemme ulottuville monipuolisen ja tasokkaan kehysmalliston. Meillä voit tutustua ajattomien merkkien ohella uusimpiin trendeihin sekä myös harvinaisempiin erikoisuuksiin. Ketjuista riippumattomana yksityisenä toimijana voimme hankkia juuri sellaisia kehyksiä, joita asiakkaamme tarvitsevat.

Tervetuloa nauttimaan asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua laajan valikoimamme parissa!

Lue aikuisnäöstä ja ikänäöstä

Linssien lisäominaisuudet

Linssin paksuus ja lisäominaisuudet vaikuttavat olennaisesti silmälasien käyttömukavuuteen ja kestävyyteen. Yhdessä optikon kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat linssit. Valittavia ominaisuuksia:

  • Kova ja heijastamaton pinnoite
  • Ohennetut linssit
  • Likaa hylkivä pinta
  • UV-suoja
  • Auringossa tummuvat linssit
  • Huurtumaton linssi

Yli tuhannen kehyksen valikoima

Lisää kehyksiä löydät liikkeistämme, tervetuloa sovittamaan kehyksiä!