Piilolinssit sopivat lähes kaikille

tammikuu 27th, 2016 by Valkealinna

Piilolinssit sopivat useimmille, mutta niiden turvallinen käyttö edellyttää huolellisuutta ja yhteistyötä optikon kanssa. Esitutkimuksessa optikkomme selvittää asiakkaan terveydentilan ja piilolasien käyttötarkoituksen. Määritämme näön, tutkimme silmien etuosat silmämikroskoopilla ja sovittamme käyttötarkoitukseen sopivat linssit. Sovituksen ja jälkikontrollin aikana selviää asiakkaalle sopivin vaihtoehto.

Vaikka käyttäisitkin säännöllisesti silmälaseja, piilolinssit tarjoavat sinulle vapautta ja vaihtelua ‒ esimerkiksi juhlissa, valokuvissa, matkoilla, urheillessa tai eräretkellä. Piilolinssit eivät paina korvia tai nenää eivätkä huurru, ja näkökenttä on laajempi kuin silmälaseja käytettäessä.

Piilolinsseillä voidaan korjata kaikkia taittovirheitä, ja varsinkin aikuisnäköisille tarkoitetut monitehopiilolinssit ovat suosittuja. Tämän päivän kehittyneistä piilolinsseistä löytyvät sopivat mallit myös herkille silmille. Piilolinssien rinnalla on kuitenkin suotavaa käyttää myös silmälaseja, jotta silmä saa levätä välillä.

Piilolinssejä valittaessa on käännyttävä asiantuntijan puoleen. Optikkomme tutkii piilolinssien sopivuuden silmillesi, opastaa sinua piilolinssien käyttöön ja auttaa valitsemaan sinulle sopivan ratkaisun.